Adds by nuffnang

Friday, April 15, 2011

Simpanan Tabung Haji

Sudah lama berhajat nak bukak simpanan kat Tabung Haji ni..cuma bebaru ni je menjadi kenyataan...
Ini dia saving books for the 3 of us...


Yg mak pak punye dah tua2 macam ni baru nak bukak..hehehe...Harap2 lepas ni rajin2 la menyimpan ye...


P/S:Nak survey sikit..u olls amik apa ye utk anak2..insurans ke simpanan..utk health/medical, pendidikan or yg macam mana..apa yg paling bagus ye?

2 comments:

Yan said...

akak amik insurance pendidikan.

iza said...

As salam..
Sejak kecil dah ada akaun tabung haji cuma bila dah tua ni malas nak menyimpan..
Kat anak belum buka akaun TH lg, cuma melabur dlm ASW2020 je..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails