Adds by nuffnang

Monday, February 20, 2012

Lion dance edisi terlambat

Biasa la,kat opis tp aku keje ni kalo buat celebration apa2 mesti edisi terlambat. On Thursday last week, baru buat lion dance ni sempena CNY celebration.Tapi tahun ni takde foods.sobs.diganti dgn virtual angpow rm18.sobs.kempunan mak nak mkn steambot.maka marilah kita tgk lion dance performance shj.oleh kerana aku ni spesis jakun dgn menatang lion dance ni semua haruslah ambik video. ada la dlm 4,5 video yg aku ambik lenguh ketiak dok julang tab ni tinggi2 kat sejam la jugak.tapi hampeh 2 video je yg aku tersave.tensen mak!
so ni la versi uncut n unedited lion dance.koser ah nk edit2.

Ok yg ni pulak video God of prosperity burger appearance.Jugak version uncut & unedited.so sila abaikan muka mamat bangla mana tah yg tetiba muncul dalam video nih.Hampeh betul God of prosperity nih, kemain lagi aku dok depan dia, dia boleh tak bagi aku cekelat duit syiling emas yg rege seposen satu tu kat aku.Cesss!


2 comments:

Azian Elias said...

biar lambat dari tak ada..hee

sue zainun said...

hehe sabo jelah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails