Adds by nuffnang

Wednesday, March 7, 2012

Annoying things #1

Pagi2 sampai opis,dah ler lambat, ada report pagi kena antar by 9.15.Laptop nak start kemain lembap nak mampus!tengah2 kalut buat report, minda harusla kena concentrate 100%kan, tak leh ada gangguan.bole plak minah ni, time2 ni lah call kawan dia,bersembang kat phone, pasal study dia la, pasal assignment tu,assignment ni tak siap lagi.kalo cakap mcm kentut dalam kain tu takpela, ni cakap kemain kuat, satu opis dengar.kalo bole nak satu opis tau, akula tengah further study amik DEGREE, akula kena buat assignment bagai..aku paling tak suke sekiranya dengar or terdengar perbualan org kat tepon, tapi minah ni kemain la kuatnya suara dia, nak tak nak otak aku terabsorb jugak apa yg dia cakap, seriously, memang mengganggu konsentrasi aku nak buat keje.hoii, datang opis buat le keje, benda2 macam tu tak boleh ke sembang kat rumah ke or at least not in the early morning, time org lain dok kalut nak buat report..huh!memang annoy betul la..
Pastu petang ni dapat statement best dari boss aku."Half baked work"katanya.Memang annoy sungguh.Maybe la keje yg aku buat tu ada salah silap, tapi tak boleh ke ko tegur cara elok.tak perlula nak sarcastic.Panggil aku discuss, bgth mana yg tak betul like a real boss.ni main email ayat2 sarcastic kat aku.huh!

3 comments:

Azian Elias said...

Sabar ye myn dear..

- GC - said...

yela, kena la bgtau satu dunia yg dia further study. hahaha. degree je pun, kalo phd tu lain la. hihi

Anonymous said...

ade satu lg...email from sorg mamat...ayat2 stail bos2..ayat mengarah...lg annoy-shim-

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails