Adds by nuffnang

Thursday, March 22, 2012

Proton Power 1 Event

Last weekend we were at Proton Power 1 Event.Was held at Stadium Bukit Jalil.
Guess who was overexcited???
Ye sape lagi kalo bukan Amirul Iddin yg tersangatla obsessed dengan kereta.Kemain suka lagi dia, terlonjak-lonjak,terkinja-kinja..tergedik-gedik...waaaahhhhh

kereta2 lotus yg siap sedia nak race kat litar..Time ni Amirul amukan nak masuk dalam litar, wahhh sungguh tinggi cita2 mu anakku!
Bapak kena dera lagi.dukung anak2 nak tgk lotus car race.kekonon macho lettewww dukung 2 anak....hikkksss

Amirul yg semua kereta dia nak try...feeling2 F1 racer letttteeewwww




Jom adik.adik nak pegi mane biar abang bawak.

cute dowh...kalo ada konfem aku org pertama yg nak beli...jadi kete mainan untuk Icha pon ok gak!
comelkan, secomel nama dia baby rhino...hiksss

2 comments:

sue zainun said...

tunggu besar baru leh bawak kereta..:)

Azhariah Zuber said...

ni entry kedua kami baca pasai ni. mcm best je tgk korang

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails