Adds by nuffnang

Friday, June 29, 2012

Keras Tangan

Ari ni ada birthday celebration kat Taska anak aku untuk sape yg besday dari bulan 4-6.So selaku mak yg terover excited aku pon prepare lah goody bags untuk di agihkan kat kawan2 Taska diaorg.Sebab aku perasan yg aku ni kreatip (kreatip lah sangat) maka dgn rajin nye aku buat felt craft utk disumbat sekali dalam goody bags tu.Perancangannya dah lama tak oleh kerana aku bz bee, maka ini sajalah yg termampu dihasilkan..Fridge magnet kekononnya...


Hehehe, macamlah bebudak tu heran sangat ye dengan keras tangan ko ni kiah...takpelah anak2, kalo tak suke bole buang saja, kalo suke bolela suruh mak2 korang tempek kat fridge ye.lagipon mokcik tahu, kerastangan mokcik ni takde la awesome sangat.Jahitan pon horrible (sebab baru belajar tak sampai seminggu).Tapi sebab mokcik perasan yg mokcik ni kreatip plus mokcik memang suke buat keje2 buang2 masa macam ni, tu yg mokcik gigih jugak jahit konon2 fridge magnet ni.

Lastly, nilah hasil bersengkang mata menyiapkan goody bags.Kita guna je apa yg ada.



P/S:June is almost finish, July is approaching.Soon, Ramadhan is coming.*sigh*.Cepat sungguh masa berlalu.Dah abis setengah tahun.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails