Adds by nuffnang

Thursday, June 21, 2012

Mari kita menonton wayang percuma
















Sabtu minggu lepas, pegi tgk wayang free kat KLCC.Madagascar 3.Tiket free ehsan dari kompeni tempat mencari sesuap nasik.Sebagai seorg yg suke pada benda free, maka peluang ini harus dirembat.citer kartun kena bawak anak sekali.walaupon masih ragu2 nak bawak abg (adik kena tinggal) takut sejarah mungkin berulang.Penah bawak abg nak tengok wayang dulu, citer apa ntah dah lupe,siap beli tiket 3D 25 hengget satu, masuk wayang tak sampai 5 minit,dia menjerit2 menangis2  takut sebab bunyi kuat n gelap.Terpaksa kitaorg keluar n babai sajalah.Lupakanlah saja hasrat murni nak menonton wayang sekeluarga.Tapi dah dapat tiket free n popcorn small size free, cuba sajalah.kalau dia buat perangai lagi, kita balik saja.bukan rugi duit tiket wayangpon.
On the screening day, sampai of courselah lambat, bukan sebab jalan jem, tapi memang dah tebiat lambat memang tak boleh buat apalah.Maka padan dengan muka terimalah sederet seat row yg paling depan.merasalah sakit tengkok tengok wayang selama 2 jam.
10 minit pertama dia well behaved, tapi jgn tertipu, lagi 1 jam 50 minit macam2 aksi dia.Dia pegi main depan tu, pegi main kat exit door, main kat tangga, try semua seat kat depan tu, mulut potpet potpet, kalau bercakap tu sore kena sentiasa high pitch and the best part was, tengah2 syok tengok, dia boleh dengan sore high pitch dia bagitahu, ayah, nak berak...tssssskkkk spoil betullah...*anak sapela ni*
Abis wayang, tak dan nak dengar lagu ending tu, kitaorg laju2 kuar panggung tak pusing belakang dah *malu  weihh*
Komen Madagascar 3?Aku takler minat sangat, tapi one thing yg paling diingati n paling sinonim ngan madagascar ialah, the dance part.Tapi nan ado dalam Madagascar 3.frust den.Overall bolehla,ada part yg lawak, ada part yg boring jugak.

2 comments:

Azian Elias said...

bestnya dapat free.. akak ada plan gak nak tgk wayang. tp sampai la..

N.Aima K said...

bestnya dpt free hahaha...saya pun bawa anak haritu..yg abg umur 3thn ok je perangai tp yg adik tu umur 1thn lebih..beberapa minit terakhir tak berenti mumbling la pula..tensen bila org jeling-jeling..terpaksa keluar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails