Adds by nuffnang

Thursday, April 4, 2013

Matchy

Masa belaja kat UUM dulu, sume student wajib pegi satu kursus ni, kursus protokol.Dalam kursus ni diajar cara makan yg betul, mcm mana nak guna sudu garpu yg betul, etiket yg betul bila pegi dinner yg melibatkan VVIP ke, sampai lah bab grooming.Tang cara makan yg betul tu aku x berapa nak ingat lah, sebab perut n teka melayu asli, so tang makan tu main sumbat nasik terus tak de nye nak starter2 dulu ke..tapi ada satu part yg pasal grooming aku ingat n prektiskan sampai ari ni..dalam kursus tu, instructor tu ada bagi tahu, kalau yg pompuan, yg betulnya, handbag ngan kasut kena matching color.So since that, aku make sure seboleh2nya aku pakai kasut n handbag mesti matching color.Kalau kasut lain, handbag lagi, aku rasa sangat 'messy'..hehehe..tapi sekarang punye trend,org dah tak kisah dah matching ke idok, ni jaman color block..boleh je pakai handbag n kasut lain2 kaler.Sesetengah org matchkan kasut n handbag ngan baju yg dipakai..terpulanglah pada citarasa masing2 kan , tapi for me yg masih lagi ortodoks, kasut n handbag mesti match..



2 comments:

Kniedaz said...

menunjukkan betapa banyaknya kasut n handbag Ms Su ..hehehe..saya pilih yang safe..hitam

Anonymous said...

[url=http://www.absorblearning.com/chemistry/article.php]sexy dress[/url]
a brand building bonanza
"When here is a celebration this tall, associates remuneration attention," create blogger stain St. James understood. "When models look this flawless and simple on the eye, you cannot help but fall victim to their Watch Victorias secret Fashion show 2011 online provocative lingerie, powerful womanliness and, of possibility, sexual characteristics appeal." Ladies, it's almost schedule to lash unacceptable your little pink bag, power up the mane and leave on your preeminent "Vicky C" Watch Victoria Secret Fashion show online garments awaiting the 2010 explain.


[url=http://www.chaussuresjordannike.fr/]chaussures Jordan pas cher[/url]
avoiding the expensive dips and dives of designer
You will find 4 ways to increase sales and expand revenue for your company. There is no need to use several of these methods. The best choice from the 4 methods may be the one which will meet the needs of the company and the consumer best.
She rode in to the countryside alone at times, unarmed to ensure that she would be treated like a noncombatant if she were stopped by Confederate soldiers. And this did take place in April 1864. (Probably, these trips away from the army camp were not just for medical purposes, but also in hopes of gathering information on Confederate troop movements.

[url=http://www.shinesunglass.com/]Oakley Sunglasses UK[/url]
[url=http://www.absorblearning.com/chemistry/article.php]sexy dress[/url]
[url=http://www.picknewera.com/]wholesale new era hats[/url]

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails