Adds by nuffnang

Friday, September 19, 2014

mee udang,mee ketam, mee sotong

On the way nak pegi rumah adik ipaq tengok baby qayyum ari tu ternampak, kedai makan mee udang ni..so masa balik kiteorg singgah le..lokasi..tak reti nak explain cemana, kat highway guthrie tu, nak ke kuala selangor dekat ngan area kampung merbau sempak..signboard kemain besar tepi jalan, memang mengundang lerr...and memang ramai pon yg datang makan...

mee udang
mee sotong
mee ketam

abc cendol

nasi ayam

My review:
Mee udang/ketam/sotong tu rasa biasa2 je..kuah cair je..nasi ayam agak sedap..abc cendol dalam gelas tak praktikal..susah aku nak makan..harga murah ler..RM37 for 3 mee tu, 2 nasik ayam, 2 abc cendol tu...
servis?lembap..hahaha

3 comments:

Rose Azadir said...

Salam kenal, saya blogwalking kat sini. Jemput singgah ke blog saya, http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer...

Putri said...

Saya pun x suka cendol dlm gelas..x puas minum
segala jenis mee pun kuah nampak cair..huhuhu..sependapat dgn su

teha comel said...

yang terbaru saya pergi harga mi rm 15 ringgit...sebenarnya saya minta cmpur sotong n udang...tpi bila smpai...mee sikit....separuh mangkuk n just die tambah sotong ngn udang sikit..ok la,saya x pikir lain.....tpi bila saya bayar x berbaloi lansung ..sy ingt rm 10 ke bawah....saya minum sirap rm2.50......semua skali rm17.50....kalo makan kfc kenyang sedap dan memuaskan.....menyesal yang x boleh diceritakan,,,,,xkan pergi kedai ni smpai bila2...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails