Adds by nuffnang

Tuesday, September 2, 2014

setahun sekali, eh setahun sekali ke?


Tajuk:perjumpaan geng segitiga bermuda
tempat:teratak tuan tanah

Jgn tanya kenapa nama geng segi tiga bermuda, ni kena tanya ketua kumpulan..akhirnyaaa..ye akhirnya..jumpa jugak..lepas byk kali majlis tertunda hehehe..padahal memasing tinggal dalam radius tak sampai 40 km kot..kemain payah nauuu nak jumpee..si myn tu jumpa la jugak last year, yg lagi 2 tu last jumpe tahun 2012, boleh?padahal sorang dok di bangi, sorang dok di kajang..
anyway, ni kawan masa belajar kat uum dulu, kawan since jaman matrix tahun 1999 nun..Alhamdullillah still keep in touch..takpelah jarang jumpe, grup wasap kan adooo..

tgk gambo makanan duluuuuu...tuan rumah masak, nasik putih, ikan goreng berlado, masak lomak cili api ayam n fruit cocktail


Intan bawak grilled lamb, sedap yumsss


 Ern masak nasik couscous ponnnn sodappppp


Myn bawak puding roti thorrrrbaeekkkkk...

 Thanks korang susah2 je bawak makanan...

Us 2014.KL.left to right.Myn, tuan tanah, Ern & Int
Us 1999.Aloq Staq.left to right.Myn, tuan tanah, Ern, Int
Intan & Ern main masak2 kat rumahku..amboii int kemain muka berseri2 sekarang ye..
Igonered the mothers faces...mahapkanlah, bukan kamera iphone..we & our 2013 babies..Aminah Insyirah 10 month, Sumayyah 1yr 1month.

1 comment:

Sweetie said...

Dah lama tak berjumpa tentu banyak cerita ceriti yang terkumpul untuk di bualkan... best buat mcm ni... bertemu dan makan-makan... (makan-makan tu yang buat kan bestnya...hehehe)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails