Adds by nuffnang

Monday, November 22, 2010

Hutang piutang Part II

Hutang Tag yg kedua dari Puan Alfa Juliet..
TQ utk doa itu..semoga menjadi kenyataan...Amin..

Once you have been tagged, you are supposed to write a notewith 25 random things, fact, habits, or goal about you.At the end, choose 25 people to be tagged (tak nak buat yg ni aci?).

The answer is:
Facts-
1. Ada seorg anak lelaki dan bakal bersalin anak kedua next year
2. Seorang pekerja makan gaji
3. Lulusan IT, tapi tidaklah pakar IT
4. Anak kedua dari Tiga adik beradik
5. Ada sorang kakak dan sorang adik lelaki
6. Takut nak bawak kereta sendiri
7. Seorg yg pendiam
8. Suka membaca
9. Tahun depan dah umur 30..dah tua ler..
10. Menghadapi masalah berat..susah benor nak kurus..
11. Menghadapi masalah keguguran rambut yg serius...argghhh
12. Ibu saya dah meninggal sejak saya umur 6 th
13. Seorang yg cepat pelupa
14. Seorang yg cepat panik
15. Seorang yg suka menonton TV

Habits-
1. Mandi lama2 dalam bilik air
2. Suka beli majalah kawin2
3. Suka berangan
4. Suka cium ketiak masam anak saya..hehehe(sementara dia masih kecil, kalo dah besar tak kose mak!)
5. Suka beli barang mekap

Goals-
1. Supaya boleh bawak kereta sendiri dgn jayanya suatu hari nanti..
2. Nak exclusive BF for my second child...Insyaallah..
3. Nak buka bisness sendiri
4. Nak menunaikan Haji/Umrah dan melancong kenegara2 lain
5. Nak ada banyak2 duit jugak...


P/S: Fuhhhh...lega dah langsai...

1 comment:

alfa juliet said...

tk tolong buat....tak dpt bayang kalau takde mak...cam ne ye?
kuat tul awak

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails