Adds by nuffnang

Tuesday, November 23, 2010

Seram..seram...

Nak citer sikit..ni first tau berlaku kat saya...cam biasa la, xtiviti blogwalking setiap ari..sape2 yg tinggalkan jejak kat shoutmix saya..saya akan balas balik jejak anda..ada satu blogger ni, nama yg dia tinggalkan ala ibu2 sikit..dia punya mesej pun ada ada perkataan 'salam'...bila klik kat blog dia..satu blog dia tu dok citer pasal bible and jesus...nauzubillah..tergezut mak...seram..seram...
Hati2 ye kawan2 yg lain...Ya Allah, semoga dilindungi daripada perkara2 buruk yg tak diingini..

P/S:Terbantut mood nak berblogwalking, takut nak klik blog org lain...korang pernah?

1 comment:

wanyusnira said...

oke. tu mmg menyeramkan tu. xpnah baca blog camtu.. patut kena sebarkan tu su. nanti ramai pulak yg tkut nak BW mcm su. huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails