Adds by nuffnang

Friday, November 12, 2010

My cooking habit...

Korang sume ada korang punye habit masa memasak tak..habit ke style ke..Saya ada satu cooking habit which is more to weakness lah...saya kalo masak lauk/makanan yg berkuah, mesti kuahnya setimbun hingga meneggelamkan lauknya...ntah ler..kalo masak memang automatically macam tu..dh try ubah tapi still jugak kuahnya akan terbanyak..last sekali lauk sume abis tinggal kuah je dalam periuk hehehe...






P/S:somi saya cakap buat perabih garam ngan pak aji jer..

5 comments:

diana said...

kalau gitu tak yah la bubuh pak aji tu..
saya masak tak boh pak aji pun..
sedap nya..
meh antar sepinggan..
saya lak kalau masak tak suka besembang..diam2 sudah..
kalau ada yang mai besembang sambil saya masak memang saya kurang layan la

Yan said...

Kalau lauk berkuah2 cam ni makan dgn ikan kering..pergghh..best tu

alfa juliet said...

mcm sy gak memang suka lauk lebih dari bahan, sbb suami apa2 pun mesti ada kuah..kalau tak, dia tak lalu makan nasi

upsr mansuh? tak betul tu...pmr yg mansuh, bukan upsr

nuanza said...

hahahha..tak pe..asalkan masak..
lebih nikmat makanan yg dimasak kt umah kan

haidi takeAfoto said...

hahah cutenye..msk byk kuah..hehe xreti nak baget ek..heheh

manyak kuah pn tp still nmpk sedap...bez2..lapaq ni..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails