Adds by nuffnang

Friday, July 2, 2010

Cupcake Recipe Book

Saya suka sangat baking n buat2 kuih or cookies..tapi tak berkesempatan..sangat jeles bila tgk kat blog org lain yg ada kepakaran dalam membuat cake, chocolate, muffin n cookies.. Hari tu semasa jalan2 dekat Kedai buku Popular, Amcorp Mall terjumpalah dengan ini,



Cupcake Fairytales terbitan Seahourse Publishing.Buku ni murah aje RM 18 je..okla untuk beginner macam saya ni yg baru nak belajar buat cup cakes.Tak sabar rasenye nak mencuba semua resipi dalam buku ni. Tapi sebelum tu saya haruslah upgrade yg ini
kepada yg ini


P/S:Saya berangan-angan untuk bake sendiri birthday cake hari jadi anak saya.Hopefully on my son 3rd birthday, angan2 saya tu jadi kenyataan, sebab on 2nd birthday dah tak jadi sebab saya tak sempat nak belajar baking lagi...Bestkan..kalau dapat bake sendiri birthday cake anak kita.

3 comments:

Hapiz Rahman said...

best insyaallah. anak akak mesti senyum riang gumbira.. :)

kakyong said...

semoga tercapai hajat dihati tu.. :)

sue,
berkenaan CD tu.. CD minky boleh muat up to anak berat 17 kg.. ini ikut pengalaman la..
btw, anak kakyong anis dah 16 kg.. masih muat cd coolababy..

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

Salam sue..takpe, mesti boleh punya..lin buat cupcake pakai electric oven tu je..and pakai jugak micro convection yg mmg dah ada..jadi je kek nya..hehehe insyaallah :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails