Adds by nuffnang

Monday, July 26, 2010

Menu of the weekend

Breakfast @ Bangi Kopitiam

Sebenarnya kitaorg ni jarang sangat breakfast kat luar.Boleh dikira berapa kali je kitaorg breakfast kat luar.Selalunya beli bungkus dan makan kat rumah aje. Tapi semalam, nak ubah selera sikit (hehehehe..semalam kan dah dapat gaji..)Selalu dok lalu lalang depan kedai ni, teringin nak makan disitu..nampak macam menarik je..
Bangi Kopitiam ni terletak di Batu Caves berhampiran dengan Giant.Kalau tak silap, ianya dimiliki oleh salah seorg anggota kumpulan Search.Tempatnya nice dan bersih.Sesuai untuk bersantai.The food was...mmmm...just ok..agak sedikit kecewa, sebab saya membayangkan foods kat sini mesti best gila, tapi sorry to say this..standard cafe kat opis saya kerja je...(konpem saya tak datang dah lepas nih, mahal je lebih!)

kopi ah chong

milo ais yg tak berapa nak kawww!


half boiled eggs, egg sandwich and roti hailam toast pandan kaya and butter.
P/S:Servis agak lembab la!

2 comments:

Ahmad Zaki said...

Assalamualaikum...

Saya suka minum teh o suam di waktu pagi & petang, kadang2 ptg minum kopi @ teh suam, sambil makan roti canai atau karipap, seri muka...

d'ya fiza said...

sy pun pnh try mkn kat kopitiam ni...frankly speaking mknn dia mmg xbest...kita xkisah byr lebih klu mknn tu bebaloikan? tp klu xbest mmg skali tu jela dtg...hehhee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails