Adds by nuffnang

Thursday, July 15, 2010

Me and my pink obsession

Tak perlu diwar-warkan lagi, memang color favorite saya pink.It's obvious. Apa2 objek yg bewarna pink memang saya suka.sangat2 suka sebenarnya..Pernah satu ketika dulu saya memang tergila-gilakan benda nih.Siang malam dok teringat kat benda nih.Memang cute sangat benda nih bewarna pink..first time saya terpandang benda nih pon, saya dah jatuh chenta.Siap berangan-angan dan memang bertekadpon waktu tu nak beli benda nih(konon)..hehehe..memang tergedik-gedik betolla waktu tu...Saya bagitahu husband saya nak beli benda nih, tapi husband saya hanya gelakkan saya..bolehke?dah lah seumur hidup tak pernah bawak mende ni, kereta pon tak lepas...hehehe..ape ke bendanya tu?
TARAAAAAA.....

nila benda yg saya dok berkenan tu..kata husband saya lagi, toksah la dok berangan, ni untuk budak2 remaja sahaja, awak tu bukan nya kategori remaja lagi, dalam erti kata lain sudah tua...hehehe..sekali pikir betol jugak..saya umor dah nak 30 dah, kureng sesuai kalo nak beranggi-ranggi cam tu lagi..hissshhh..napela time aku muda remaja dulu tak wujud motor2 yg cam ni...tapi hati aku masih remaja..hehehe..sekarang dah ok sikit, dah kurang sikit gila sawan dia nak beli scooter pink nih..tapi sekali-sekala kalo tengok motor ni kat atas jalan raya, teruja la sikit..jeles wooo tengok budak2 pompuan yg naik scooter pink ni, eh laki pon ada naik scooter pink ni..
Baru2 ni perodua launch MyVi limited edition pink color, wehhhhh tak berkelip mata aku nengoknya..bgth husband aku nak tukar kete kaler pink la, awal2 lagi dia dah tak cakap x boleh and jangan nak ngada2(sebab kitaorg share kete)...hehehe..kempunan la saya...Alamaknya dalam mimpi jela saya boleh naik scooter pink n myvi pink...*sigh*



P/S:Kalau la saya punya banyak wang...

2 comments:

echah mashuri said...

sis..myvi pink tuh mmg ase cm nak jer..hik

nas said...

wah...besnyer pink2 nie....mmg feminin sunggoh...kalo nas pakai pink...mst ingat nas nie bapuk..eheheh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails