Adds by nuffnang

Thursday, July 22, 2010

Ikan Pari

location:Pasar Chabang Tiga
Seriously, this is the biggest ikan pari I ever seen.Korang pernah tengok ikan pari yg sebesar @ lebih besar dari ni tak?kalau ada, maafkan saya, saya ni agak jakun sedikit.hehehehe.

Hmmmmm...Ikan pari bakar ni favorite husband saya?me???no,no...I never ate ikan pari before.Don't have a nerve to eat ikan pari.ntahle, memang tak lalu dan tak dapat diterima oleh tekak.org cakap ikan pari sedap, rugi tak makan (sama macam org cakap durian sedap, rugi tak makan!)betulke???apa rasenye ikan pari tu???

P/S:Org cakap lagi ikan pari tu ada period cam pompuan , betulke???

8 comments:

Nur Fara said...
This comment has been removed by the author.
fara said...

wah besarnya.. (kiranya sy ni agak jakun jugak la yer..) hehehe.. sesungguhnya saya pun tak pernah tengok ikan pari sebesar itu!..

btw.. for your question.. i rasa sedap la jugak ikan ni.. durian pun sedap jugak.. tapi kalo tak makan tak rugi pun.. hahaha ( ini mungkin kerana masa kecik suka sangat makan.. bila da besar ni nengok pun sebelah mata jerk)=p

0pss..sesory.. terpost dua kali!!=p

M a W a D D a H said...

wahh..ikan pari la sedap...adah suka makan..hehe...

nak2 kalu pari bakar cicah asam cuka tambah belacan...rugi xrasa woo..

MrsAyie said...

tak pernah makan ikan pari.. tapi nmpak gambar sgt menteliurkan.. hehe

GADIS COMEL said...

terus terbayangkan ikan pari cicah ayaq asam. maveles!!!


ikan keli bakaq pun sedap jugak.. aduhhh... lapaq...

ERSHAD said...

terliur sudah, ikan pari sangat sedap : p

ayaa alyy said...

sgttt suka ikan pari. terliur terus tgk pic u tuh :) ikn pari period ? wah3. baru tawu nieeeh. tp baca entry i. orang utan period taw :)

Abd Karim MJ said...

betul ikan pari ada period.. dan dia tak bertelur sebaliknya mengandung & bersalain... kalau di tangkap time di period.. daging dia akan hancing.. dan mcm bergas.. kalau makan sure kena athma punya lah ...
ini pengalaman saya sebagai pemancing yang tak tegar...

Layanzz ajer

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails