Adds by nuffnang

Wednesday, July 14, 2010

It's raining and I need a hot chocolate!

Ketika saya sedang menulis entry ini, KL sedang dilanda Hujan yg lebat..and I still at office...
Kalau hujan2 lebat cam ni dan keadaan dalam office ni sangat sejuk, I started craving for something...

Yeahhh...I need a mug of hot chocolate...Tak tau la kenapa, memang saya suka sangat minum Hot Chocalate ni time2 hujan n sejuk cam ni..Memang feel habis...hehehe


P/S: Cuba korang try minum hot choc time tgh2 hujan lebat korang mesti rasakan apa yg saya rasa..nak lagi best pi lah dok kat tepi tingkap sambil tengok hujan2 yg menitis turun kat tingkap tu...perghhhh....feeling habis..hehehe

2 comments:

cuci-suci said...

wah , terliur gile ngan coklat tuh , i like it ! . hehe .

siti nur fadhilah said...

i loooike hot chocolate!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails