Adds by nuffnang

Wednesday, October 6, 2010

Entry kurang sopan...

Hehehe...saja nak bagitahu ke'naive'an saya...Masa saya bukak kamus depan yg tebal macam apa ni, niat dihati nak cari perkataan lain (ye saya masih lagi bergantung pada kamus sebab tak semua perkataan omputih tu saya tahu..)tapi terbukak pulak page ni yg terdapat perkataan ni...secara x sengaja sayapon terbaca la maksudnya...sungguh!memang saya benar2 tak tahu apa maksud perkataan ini selama ini..yg saya tahu maksudnya mencarut..the exact meaning memang saya tak tahu...ooooowwwwwwhhhhhhh...ini ke maksudnya...so perkataan p*****k tu memang berdaftar dalam kamus dewan la ya...saya ingatkan ianya hanya bahasa pasar yg bermaksud mencarut je...rupa2nya memang ada dalam kamus...hehehe




P/S:memang tak tahu okeh!

2 comments:

alfa juliet said...

ohh aku pun ingat bahasa mencarut je..tak sangka ada dlm kamus

Anonymous said...

kamus tu mcm kenal jer,heheh-shimato-

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails