Adds by nuffnang

Friday, October 15, 2010

Meneruskan cita-cita yg tak kesampaian.....

Diperkenalkan oleh one of my colleague, so sekarang kalo bosan2 kat opis terus ke sini ----> http://looklet.com/. hehehe..konon2 cita2 yg tak kesampaian nak jadik fashion designer/stylist and untuk mengasah bakat yg terendam (ada ke??)...boleh la mencurahkan idea disini....TQ my colleague coz introduce game (game ke?) yg best cam gini....teringat masa kecik2 dulu suka sangat main patung kertas yg boleh tukar2 baju tu...haaa..game ni lebih kurang cam tu la...dia punya model memang real, pastu sume pakaian/accesories dia yg branded and from designer...hheeehhee..kira tak mampu nak beli sendiri dapat main yg ni pon jadila...errrr...kalo korang sume dah tahu pasal game ni, maknanya saya sorang la yg ketinggalan jaman....hehehe...apa2 la...yg penting mak hepi noks!

Antara fashion yg di 'style'kan oleh saya....







P/S:Amacam?ok tak?

1 comment:

Yan said...

YA ALLAH Sue,

bayang kan lepas baca N3 u, akak terus ke sana. Syok lah pulak tgk some og the branded handbag tuuuu...Saje je awak ni tau..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails