Adds by nuffnang

Thursday, October 21, 2010

Me & High heel


I loveeeee high heel...kalu pegi kerja tak pakai high heel tak konfiden rasanya...bukan apa,rasa kemetotnya kalau tak pakai high heel..tak kisah la..high heel ke wedges ke..lagi tinggi lagi suka..tapi tak ler sampai yg 5 , 6 inci macam model pakai tu...kang terpeleot pulak...ye la...saya ni udah gumuks sekarang, kalau pakai high heels tu rasa macam balance sikit, tinggi dengan kegemukan..tapi tak ler pakai yg jenis heels dia halus..tu lagi la nampak tak balance hehehe...
Tapi kan, yg tak syoknya sekarang dah tak boleh pakai high heels...kena bercuti selama 9 bulan...sekarang dah pakai sandal stail makcik-makcik...tu yg rasa kemetot dan buruk betol kalo pakai kasut tak tinggi ni....konfident level dah turun 40%..eceh..hehehe..tapi kan, artis2 yg pregnant pakai high heels ok je?
Ni la sandal stail makcik2 yg saya pakai ari2 skarang, tak cool la..

Sila abaikan kaki saya yg macam kaki gajah tu, kan saya dah cakap saya memang gumuks!

P/S: Tak kira, gaji ni saya nak beli 1 wedges baru...nak jugak..

2 comments:

Yan said...

Akak memang dah lama tak pakai high heel. Pasal dah tinggi sangat.. 5 kaki 7 inci

NuZmEEn'S said...

akak pregnant eh?.. tahniahhh..... :))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails