Adds by nuffnang

Wednesday, October 13, 2010

Menu of the weekend

This is my version of puding triffle...my sis insist sangat nak buat puding triffle ni..saya pun cubalah buat based on resepi yg dia dapat..pernah dengar tentang puding triffle ni but tak pernah makan..ni first time buat..tak sure ler menjadi ke tak..betul ke rasenye camni...
first layer, swiss roll cake, 2nd layer custard, 3rd layer fruit cocktail and the last one is jelly....hmmmm...



P/S: My colleague, puding triffle ni sedap dimakan sejuk dan ditambah dengan whipped cream...ooooooo

2 comments:

Cik SHiNJU said...

Sedap...
raya aritu my sis ade buat...
tapi swiss roll cake tu xleh ganti dgn kek biasa ker? manis sgt...huhuhu

FareedSairi said...

macam sedap je...masa open house ada org buat dalam balang kecik2...1 tak cukup.hahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails