Adds by nuffnang

Monday, October 18, 2010

yummm..yummmmm....


Masa lalu kat Kg Baru nak beli makanan, terpandang pulak pak cik yg jual aiskrim ni..maka dan2 teringin nak makan...lalu terbeli lah....mmmmmmm....sedappppppp...Aiskrim pulut ni diletak pulut (of course la dah namapun aiskrim pulut)...pastu ada ada homemade aiskrim perasa durian, letak pulak kacang kisar dan susu cair kat atas...yummm..yummmm....Harganya RM 1.50 je..boleh pilih nak yg roti or dalam cup...Saya suke sangat tengok org kite meniaga produk yg best dan ada originality..tak meniru sape2...Nampak customer pakcik ni pon ramai, setiap minit ade je org datang beli...murah rezeki pakcik ni...

Takut nak amik gambo dari depan, nanti pakcik ni ingat aku nak report kat DBKL plak...hehehe

P/S:Aiskrim versi Amirul Iddin = Aisewem..


4 comments:

Yan said...

sedapnya... kat mana sue. akak biasa ke Kg Baru. Makan kat kedai makan kak Som tu

::Mamalyna:: said...

murah rezeki pakcik tue... sangat2 tak sampai ati bila tengok pakcik2 or makcik2 tua meniaga, kesian..

alfa juliet said...

ishh mmg nampak sedap...mcm nak pi jumpa pakcik tu la ni gak

suhaila said...

kak yan:nama jalan saya lupa, tapi sebelah kedai yg jual keropok tu..
mamalyna:tu la kesian kan, tapi saya tgk customer pakcik ni x putus2
alfa:sedappp...try ler..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails