Adds by nuffnang

Wednesday, June 16, 2010

Again...

I had this for lunch today.....

Nasi Kerabu lagi?(Gone my diet, cehh)Anyway, thanks to Puan Pengasuh (anak saya) kerana membekalkan kami suami-isteri dengan nasi kerabu ni...sodapppp...jimat duit poket kami hari ni.Nasi kerabu memang favorite aku and always be my favorite nasik among the others..hehe

P/S:Satu hari nanti aku nak belajar cara buat nasik kerabu nih, yeahh..one day
P/S:Sape tau kedai/restoran yg jual nasik kerabu sodap?inform me , k..

3 comments:

TeRRoRRiZZ said...

nasi kerabu???
memang sedap!!!!!!!!!

white rose said...

wau...sy g pasar malam mggu lps mencari nasik kerabu, skali tu tokei nasik kerabu tutup...dia xdtg sbb hujan...
minggu ni mesti sy dapatkan nasik kerabu/ nasik dagang jugak...

Wan Hafisah Collection's said...

Dkt s.18 s.alam, sedap!! dkt deretan kedai dpn Mydin s.18. Ada satu jek kedai kelantan, nasi berlauk, nasik kerabu, & yg plg penting Laksam nya sedap!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails