Adds by nuffnang

Monday, June 28, 2010

Menu of the weekend

1st weekend after payday...apa maknanyaaaaaaa?Yes..It's time for shopping barang2 rumah, shopping2 mama punye dan window shopping...so, semalam adalah misi menjelajah Mid Valley..habis lenguh kaki, sakit tumit kaki dan badan, tapi tak kisahla kan...asal namanya shopping...shopping tu perkara yg paling saya suke (selain dr chocolate)...konon2 terapi..setelah penat lelah bekerja..Okla, berbalik pada tajuk post ni, after penat2 shopping dah tentu la makan time..so kali ni kitaorg singgah di Alicafe Tomyam Seafood yg terletak berhampiran dgn LRT Kerinchi dan berhadapan dgn Balai Bomba.Favorite menu kat sini ialah Tom Yam dia.Memang the best among the best la...Terbaekkk dari ladangggg...hehhehe..Sila lihat apa yg kitaorg makan..

fresh water melon juice, sekali teguk dah abis separuh...

our favorite, Tom Yam campur

sayur campur...
Bawal masak halia...
P/S:Semua menu kat kedai ni best2 dan harga pun berpatutan

1 comment:

Azizul Luqman said...

pergh...
mentah kedarah.,
hahaha...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails