Adds by nuffnang

Tuesday, June 15, 2010

Juadah berbuka puasa

Semalam bersempena dengan 1 Rejab, aku berpuasa..bukan puasa sunat tapi puasa wajib a.k.a puasa ganti...hehehe..dan abis satu hari tinggal lagi 3...Alhamdullilah puasa semalam, takde rase penat, lapar & dahaga sangat..dah rase cam time bulan puasa pulak, walaupun aku sorng yg puasa...takpela..latihan mental & fizikal sebelum menghadapi bulan puasa...So, what I had for buka puasa?Ni ha, semalam sempat la masak Tom Yam ni walaupun agak kelam kabut..

Ni pulak pencuci mulut, agar-agar bodo aje...

4 comments:

white rose said...

fuyyooh...tomyam...
menu sy smlm simple je...
janji berbuka...

pose lagi ke arini?
selamat menggantikan puasa...

Su said...

white rose, saya pose ari isnin n kamis je, Selamat mengganti pose & selamat berbuka for u tooo..

white rose said...

kak sy dh lama hbis ganti, dlm bulan syawal...
heeeeee...

sy pose sunat je...

suhaila said...

white rose..sorry2..akak igtkan awk pon ganti jugak..bagus2 awal2 lagi dah ganti..oklah tu puasa sunat amik berkat bulan rejab ni..amin..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails