Adds by nuffnang

Monday, August 30, 2010

3 + 1

Bukan nescafe 3+1 tu, maksud saya, our family is expanding..Sekarang dah bertiga, next year tambah lagi sorang...Hehehe...I'm confirmed 1 month pregnant...now, back to preggy mommy...Sekarang dah ada rasa geli2 kat tekak ni...Semoga Allah permudahkan kandungan saya kali ni, and hopefully no excessive weight gain cam dulu, fobia betul rasanya,lemak2 yg dulu belum hilang lagi ni nak tambah lelemak yg baru..Tanya doc, boleh ke kalo saya tak amik Obimin..sebab Obimin la nafsu makan saya bertambah2 (saya tak boleh makan apa2 vitamin nanti saya punya nafsu makan akan mencanak naiknya!betul, tak tipu..)Doc cakap, kena gantikan ngan Vit B complex...cam spital kerajaan bagi tu..mommies yg penah amik ubat spital kerajaan, apa yg doc spital kerajaan bagi...kalau boleh saya nak elakkan dari makan obimin...
mmm..dah pindah umah baru ni harusla cari klinik area sini untuk buat monthly check up..mommies yg tinggal area serdang, seri kembangan or bukit jalil, tahu tak mana klinik yg bagus for monthly checkup...I mean bagus dari segi facilities dia (taknak ler dpt komputer yg buruk, nak tgk scan baby pon susah, sampai terpaksa jegil2 mata ni, nak kasi nampak baby...huhuu) dan doc yg friendly and suka bagi explanation...kalau mommies yg lain tahu, share with me pleaseeeee...
Expected due date on 2nd of May 2011, harap sangat boleh on time, sebab 3/5 birth date Amirul Iddin...
sekarang ni asek dok pikir, what it's like being a mother of two ya?Mommies yg dah beranak 2,3 boleh tak share ngan saya apa rasanya ada 2 anak yg masih kecil..maksud nya anak 1st dgn anak 2nd tak jarak jauh...oooo..rasa lambat lagi nak sampai 9 bulan tu...tapi pejam celik sekarang kejap je rasanya..macam puasa ni la, hari dah masuk 20 hari....

P/S:tak sabar nak buat wishlist baby baru ni...

12 comments:

Yan said...

Salam Sue,

hope jd org pertama di sini mengucapkan tahniah..On je selagi boleh.akak ni dah tak larat dah..u selagi boleh dan larat, go hed

Yan said...

Salam Sue,

hope jd org pertama di sini mengucapkan tahniah..On je selagi boleh.akak ni dah tak larat dah..u selagi boleh dan larat, go hed

Sricahaya said...

salam..

tahniah yerk..selamat melalui 40 minggu nan indah.. :)

alfa juliet said...

tahniah..jgn pikir pasal dua..lambat lgi nak pk tu

Anonymous said...

heheh..tahniah,welkam to the club pregi mami again...ok sy totop mulut,biar tuan diri buat ammouncement sendiri kat opis-shimato-

suhaila said...

thanks all for the wishes..

Anonymous said...

Hey! Someone in my Facebook group shared this site with us so
I came to check it out. I'm definitely loving the information. I'm bookmarking and
will be tweeting this to my followers! Outstanding blog
and great design.
Also visit my blog ... chapter 13 bankruptcy florida

Anonymous said...

Hola! I've been reading your web site for a long time now and finally got the bravery to go ahead and give you a shout out from New Caney Tx! Just wanted to tell you keep up the good work!

Also visit my page :: ernahrung bei diabetes

Anonymous said...

Howdy, There's no doubt that your website may be having web browser compatibility issues. Whenever I look at your blog in Safari, it looks fine but when opening in IE, it has some overlapping issues. I just wanted to provide you with a quick heads up! Aside from that, fantastic site!

My web-site paleo abendessen

Anonymous said...

I know this if off topic but I'm looking into starting my own weblog and was curious what all is required to get set up? I'm assuming having a blog like yours would cost a pretty penny?
I'm not very web savvy so I'm not 100% certain. Any suggestions or advice would be greatly appreciated. Thanks

Also visit my website: wordpress grundlagenschulung

Anonymous said...

Good post. I learn something totally new and challenging on websites I stumbleupon on a daily basis.
It will always be useful to read through content from other writers and practice
something from other websites.

my page ... eiweisspulver zum abnehmen

Anonymous said...

Do you mind if I quote a couple of your posts as long as I provide
credit and sources back to your webpage? My blog is in the very same
area of interest as yours and my users would certainly benefit from a lot of the information you present here.
Please let me know if this okay with you. Thanks!


Feel free to surf to my webpage; paleodiƤt
Also see my site :: paleodiƤt

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails