Adds by nuffnang

Monday, August 16, 2010

No more drama...

Alhamdullillah akhirnya...akhirnya dia tak melalak lagi pagi2 waktu hantar pegi taska...pagi tadi saya hantar, dia ok je tak nangis pun..semalam pun ada tanya "mirul, pegi sekolah ye esok, jumpa cikgu, jumpa kawan2" dia repeat balik apa yg saya cakap means ok la tu..sebab sabelum ni asal saya cakap macam tu je, mesti dia jerit2 "nanak" (taknak) sambil nangis2..
Syabas bete!


P/S:Mama rasa lega sket, kalo tidak asek terkenangkan anak kat Taska je...

4 comments:

aibaks said...

slm ramadhan tuan rumah.. aibaks ter4lo pastu tertekan$$..ehe

Yan said...

huuuhhh nak cite pasal perangai anak2 ni my dear..mcm2 version.. akak ada 3 heroes. 3 3 lain-lain..cukup dah kot...

tp bila depa dah membesar, u akan miss dgn benda2 cam ni...really..

BUNTU said...

Salam,, selamat menikmati kebersamaan dengan anak2 tercinta di momentum bulan Ramadhan, semoga Alah meridhai segala sepak terjang keluarga kita,,,,

Mohon izin untuk menjadi follower,,,
Salam dari Nusantara,,,

alfa juliet said...

baguslah..maknanya dia dah boleh adapt suasana taska tu..dulu kalau anak tak nak ke pengasuh, sy akan beri reward mcm sticker..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails