Adds by nuffnang

Monday, August 30, 2010

Menu of the weekend

Alkisahnya Sabtu pertama selepas gaji adalah masa untuk kitaorg memborong barang-barang rumah.Almaklumla, dah hujung bulan semua barang dalam rumah dah kena re-stock.So, the neareast tempat untuk shopping groceries ni Carrefour Sri Petaling la..Keluar dari rumah pukul 4, siap shooping dah 6.45 PM...dah tak sempat nak balik masak ni, saya ni jenis yg patutnya masak 10minit jadi 30minit..hehehe..So kitaorng pun merayau-rayau la area Serdang Jaya..and decided nak makan kat satu Restoran ni..Boleh tahan jugak ramai orang yg datang berbuka kat sini...Macam2 ada..menu femes kat sini, Nasi lemak ayam rempah..



So, saya pilih makan nasik lemak ayam rempah + rendang kerang, share ngan anak..

Sedap sgt ayam dan kerang tu...
Husband pilih nak makan nasik putih + sup daging...pon sodap..

So, next time boleh le singgah makan kat sini lagi..two words untuk restoran ni..Sodap dan Murah

P/S:Restoran ni berdekatan dgn kilang Beryls...Beryls tgh buat jualan murah sekarang...jom serbu...nyummm..nyummm...

1 comment:

Yan said...

Salam Su...

wah buka posa dengan nasi lemak tu...yelah..break fast kan..

jauh sgt, kalau tak sure k yan dah ke sana.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails