Adds by nuffnang

Thursday, August 5, 2010

Saya harus cuba!

hmmmmm....pindah rumah baru memang la best...tapi yg tak bestnya bila office jauh dari rumah.Rumah baru saya ni dekat Bukit Serdang, office pulak dekat KL.Boleh tahan jugakla jauhnya.My husband office dekat Subang.If dia yg hantar n ambil saya, kesian kat dia jugak, sebab our office totally different direction!hmmm...ni la masalahnya...kalau tak reti bawa kereta sendiri...Benci sungguh dengan diri sendiri yg tak independent dan terpaksa dependent kat husband....haihhhhh...Ingat next week mau drive sendiri ke LRT Bukit Jalil.Rasanya itu sahaja yg termampu setakat ni.Nak bawak masuk highway, tak confident....haiiiihhhhh....kawan2 semua tolongla bagi tips untuk saya camne nak atasi rasa takut drive ni....
So, semalam dan hari ni saya merempit dari Bukit Serdang ke office.Hasilnya sakit pinggang,bontot segala....haiiiiiih




P/S:Saya harus cuba dan cuba!!!!Kalau tak sampai bila2 pon tak berani nak drive sendiri.Lesen dah amik 10 th, tapi tak penah bawak kereta...hehehehe. Harap2 dipermudahkan segalanya.Amin.

5 comments:

Nashays said...

selamat memandu :) berhati2 di jln raya

alfa juliet said...

cuba bawak kereta sorang2 area taman dulu...lepas konfiden baru bawa ke highway....rilek pelan2 kayuh..mesti boleh..kita kan mummy!!!

cikidong said...

cara nak mengatasai rasa takut tersebut hanyalah dengan memandu juga kerete itu di atas hiway.. percayalah :D pasti berjaya!

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

insyaallah bole..may be weekend try bawa ur son jalan2 gi taman ke..and kalau baru2 ni, elok nya tak yah bawa suami..sbb diorg suka 'berleter' masa kita drive..buat menambah takut ada la..hehehe sbb diorg pun cuak sebenarnye...hehehe

HaNTwO said...

hehehe cuba je...org hon ape ke wat xtau je..bese la memula bwk..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails