Adds by nuffnang

Thursday, August 19, 2010

Birthday and Giveaway...

Hoyeeehhh..Ari ni besday saya..dah bertambah setahun usia saya..ok, jgn ditanya umur saya kerana jawapannya adalah biarlah rahsia...heheheh..Sememangnya saya sudah tua..Syukur pada Allah kerana masih lagi diberi peluang untuk terus bernafas di atas muka bumi ini..
Okay,sempena besday saya hari ini, saya nak buat satu giveaway untuk kamu semua...senang aje giveaway ni dan terbuka pada semua..Takde apa2 syarat...korang boleh main teka-teka aje...
Apa yg nak diteka??Ok, saya nak kamu semua meneka bilakah masa saya dilahirkan..Saya maksudkan pukul berapa..clue??adalah waktu pagi..Kepada peneka yg paling tepat atau paling hampir tepat, dia lah yg akan memenangi giveaway saya yg pertama ini...
errr..Apa plak hadiahnya?mmm..ni nak citer pasal hadiah, kalo kamu peminat bear atau bola sepak, atau kamu pengumpul koleksi bear ini yg sudah termissed 2 ekor bear..maka dipersilakan la menjoinkan diri untuk giveaway ni...Maka ini adalah hadiahnya:

(sila abaikan gambar yg terbalik ni, saya malas nak adjust)
2 ekor bear biru yg berjersi Argentina & Itali (hehehe saya dapat byk and free so, saya nak share dengan kamu semua..tapi sayang yg tinggal hanya 2 ekor ni aje!)
So apa lagi, jom la join..Giveaway ni akan berakhir pada 20/8/2010 jam 02:59:59 pm.Nama peneka yg paling handal saya akan umumkan dalam blog esok..Oppss..sebelum tu saya saya nak bagitahu sape yg nak join, sila tinggalkan jejak dan tekaan anda dalam kotak komen untuk entry ini yer....


P/S:Not enough of Giveaway...meh join giveaway kat sini pulak --->LINK

10 comments:

apik pehe said...

raser2 nyer pkol 4.30pagi..

Tomato Gurl's Life said...

cik tom teka 2.02 pagi...hehe...

fara said...

kul 3.00 pagi... hehehe.. betultak... harap harap betul.. mau tedy bear..=p

CheQ c kiKi LaLa said...

ayu rase pukul 2.59 pagi..hehe

klu ayu menang.., boleh x ayu dapatkan bear ARGENTINA...

aritu beli bb, tp stok bear ni da abeh,...huhu

Cikmin said...

ciksu kita ni lahir waktu nak menghampir subuh dalam pukul 3 pagi..cikmin suka no 3 tu.. :P

sarah-najwan said...

salam kenal..kol 10.10pagi.teka waktu sama ngan ank sulong kite..

RozSyah said...

salam ramadhan..thanks ye sbb kak su sudi invite sy join GA ni..

ok tekaan sy ialah pukul 5.45pagi..

tqvm

dark r0se said...

salam kakak~ tq invite dark rose 4 dis GA contest~ b4 dat, happy birthday to u kakak~ moga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki~ mau itu teddy bear!!! hihi:D jawapan kiter around 3.00 am~ kan3? may Allah s.w.t bless u always kakak~ smile! ^_____^

iza said...

Salam...

Rasanya dalam pukul 4.05 minit pagi......

adeQ said...

tq invite GA..

adeq teka dalam lingkungan 2.30- 3.00 pagi...

P/s: budak lahir pagi ke ni? mesti suke bngun pagi.. ahhahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails