Adds by nuffnang

Tuesday, August 24, 2010

Menu of the weekend


Akhirnya, dapat jugak saya merasa kek besday..bukan apa..besday tanpa kek, tak best rasenya...beli sendiri??hehehe, dah namapon besday mestilah nak org yg hadiahkan..barula best...Thanks to my brother coz hadiahkan kek besday - Blueberry cheese cake ni buat akak yg tersayang hehehe..sooooo.....yummmmmy..sampaikan sahur pun makan kek...

Minggu ni saya belajar buat begedil, hari tu tgk kat tv chef tu buat simple aje, dan chef tu tak guna isi ayam dan daging, dia guna isi ketam dan fish ball..begedil yg saya buat tu saya letak isi ketam aje..okla dah jadi cuma isi begedil yg saya buat tu lembik sikitla, maybe kena letak tepung sikit kot?

P/S: Betulla org cakap anak 1st anak experiment..Related to tajuk kat atas jugak, last weekend saya ada buat ayam bakar (gambo lupe nak snap) yg diperap dengan lada hitam(sikit je saya letak lada hitam).Anak saya makan licin 2 ketul.Pastu 2 malam berturut2 dia tak boleh tidor, asek cakap"manas,manas mama"..seluruh tubuh dan muka dah naik ruam dan jugak cirit-birit...adoooiii..siannye anak mama, allergic lada hitam ye...I'm sorry..mama tak tahu la sayang, mama promised, mama akan lebih hati-hati pasni ok!

3 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

happy birthday Suhaila..semoga pjg umur,murah rezeki & bahgia hingga keakhir hayat,,Amin

Sricahaya said...

sedapnya bergedil tu..nyum..nyum..

Yan said...

Sian kat anak you...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails